Slovensko | Deutsch | English | Hrvatski


 

НОВИНИ

  • дополненија на програмите FUSIO-GEA-MAX
дополненија на програмите FUSIO-GEA-MAX
Изборот на прекинувачи и приклучници во тие сегменти се прошири со:
o         приклучница со капак Fusio,
o         приклучница со капак Max,
o         четворна рамка Gea.
Сите производи се јавуваат во сите бои од постоечките програми. Исто така
и пакирањето е идентично.

АКТУЕЛНО

  • Потполн графички идентитет
    Изработивме потполно нов графички идентитет кој уште повеќе ќе ја истакне нашата визија и целта кон поставените задачи.
  •  »На просторот му даваме живот«
    Со новиот слоган »НА ПРОСТОРОТ МУ ДАВАМЕ ЖИВОТ « ги истакнуваме клучните карактеристики, вредности и идентитет на робната марка Електроматериал.
  • Нов каталог на производи  
    За сите производи на Електроматериал подготвивме нов имиџ каталог.

НОВИНИ ОД ЕЛЕКТРОМАТЕРИАЛ ЛЕНДАВА

 
Нашиот продажен програм на производи го дополнивме со нова група прекинувачи и приклучници за монтажа под малтер, со зголемен степен на заштита од влага и тврди честички – степенот на заштита е IP44. Производите ги нарековме Mikro IP44..
© Elektromaterial Lendava d.d. 2007. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com, 2007