Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Preberite več o piškotih.

Vizija, poslanstvo in vrednote

Vizija

S poudarjanjem konkurenčne prednosti, to je raznolike in pestre ponudbe elektroinštalacijskih izdelkov, ki so preizkušeni na mednarodnih institucijah, zagotovljene visoke kakovosti, lastnega razvoja in proizvodnje ter z nudenjem orodjarskih storitev in storitev projektiranja elektroinštalacij, utrjujemo položaj vse bolj prepoznavnega in uveljavljenega evropskega proizvajalca na področju elektroinštalacijskega materiala ter razvijamo in krepimo lastne blagovne znamke Elektromaterial, Luxem, Smartexx in Conssem na evropskih ter ostalih trgih, kjer smo prisotni.

Z lastnim razvojem, proizvodnjo in prodajo diverzificiranih izdelkov ter širitvijo poslovanja na obstoječih in novih trgih postajamo pomemben lokalni poslovni sistem, ki bo globalno usmerjen, inovativen in poslovno uspešen.

Poslanstvo

Razvijamo, proizvajamo in prodajamo kakovostni elektroinštalacijski material, s poudarkom na inštalacijskih stikalih in vtičnicah ter svetilih z mednarodnimi znaki kvalitete, nudimo strokovne orodjarske storitve ter storitve projektiranja elektroinštalacij in tako ustvarjamo zadovoljstvo naših uporabnikov.

Poslovne vrednote

Elektromaterial čuti posebno odgovornost do odjemalcev oziroma uporabnikov svojih izdelkov in storitev, zaposlenih, dobaviteljev, lastnikov, družbe kot celote ter okolja, spoštuje temeljna zakonska in moralno-etična pravila ter zahtevne evropske kriterije kakovosti in skrbi za varovanje okolja.